dasme
| Konu: Geri: SEWDİĞİNİZ KİŞİYE AŞKINIOZI İTİRAF ETTİNİZMİ C.tesi Ekim 27, 2007 4:19 am | |
| ben hiç söyleyemem arkım bazen yanlışlıkla sölüyo ben utancımdan yerin dibine giriyorum walla arklar bu erkeklerin işi çok zor | |
|
cemreci_erenji
| Konu: Geri: SEWDİĞİNİZ KİŞİYE AŞKINIOZI İTİRAF ETTİNİZMİ Ptsi Ocak 07, 2008 5:50 am | |
| - GÜLÇİN_EBRAR demiş ki:
- BENİM OLAY ÇOK KARIŞIK
BEN UTANCIMDAN SÖYLÜYEMEDİĞİM İÇİN GENELDE BENİM YERİME EDA ABLAM SÖYLÜYO ahh akıllı askom benim ama alperi ii süründürdün askom (sohbet manasında demedim düşüncem bu benim) | |
|
avril-ci
| Konu: Geri: SEWDİĞİNİZ KİŞİYE AŞKINIOZI İTİRAF ETTİNİZMİ Çarş. Ekim 29, 2008 5:53 am | |
| ben etmedim ama bana ettiler ve şimdi çıkıorum onunla | |
|
seyma_cemre
| Konu: Geri: SEWDİĞİNİZ KİŞİYE AŞKINIOZI İTİRAF ETTİNİZMİ Cuma Ekim 31, 2008 4:59 pm | |
| benim arkadaşım söyledi sewdiğimi ben duyunca yerin dibine girdim çocukta hepbana bakıyodu arkadaşım söylediği gün çocuk geldi teklif etti bende kabul ettim ama ayrıldık ama yenisi war | |
|
busra:)gulcin
| Konu: Geri: SEWDİĞİNİZ KİŞİYE AŞKINIOZI İTİRAF ETTİNİZMİ Çarş. Ara. 17, 2008 8:49 am | |
| Ben birkere kağıda yazarak söledim sonra oda çıkma teklifi edince hyr demiştim sazan gibi atlamıştım ama şimdi bidaha etti bu sefer kabul ettim şimdide çıkıyoruz | |
|