...EN GÜZEL GRUP HEPSİ FUN SİTESİ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
...EN GÜZEL GRUP HEPSİ FUN SİTESİ...

GRUP HEPSİ FUN

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2

2 posters
YazarMesaj
güLce

güLce

HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2 Empty
MesajKonu: HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2   HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2 Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 2:24 am

- - Yaz aylarında şehir içinde ne giymeyi tercih ediyorsunuz?

Eren: Genelde bermuda şort, askılı body ve spor ayakkabı giyiyorum. Bu sene, tarzım olmamasına rağmen elbise giymeye de başladım.

Yasemin: Yaz mevsimi başlamadan parmak arası terlik giymeye başlarım. Yazın ayakkabı geçirmem ayağıma. Kısa şort ve etekleri giymeyi sevmiyorum. Uzun etekler ve bermuda şortlar ilk tercihim.

Cemre: Bol bol atlet giyerim. Genelde desensiz kıyafetleri tercih ediyorum. Uzun elbiseler de favorilerim aslında. Hatta bazılarını kendim dikiyorum.

Gülçin: Genellikle etek ve şort giyiyorum. Yazın tüm renklerini üstümde taşımayı seviyorum.

- - Yazın kışı, kışın da yazı özler misiniz?

Eren: Kışı hiçbir zaman özlemeyenlerdenim. Ben hep ilkbaharı ve sonbaharı özlerim. Yaz da güzel ama hiçbir zaman özlemiyorum.

Yasemin: Her zaman yaz olsun istiyorum.

Cemre: İçinde bulunduğumuz mevsimi yaşamayı seven biriyim ben.

Gülçin: İkisinin de tadı çok başka.

- - Albümünüzün ismi niçin '' Hepsi Şaka '' ?

Çocukken dinlediğimiz ve sevdiğimiz şarkıları söylemek istedik. Seçtiğimiz şarkıların çoğu esprili ve tiyatral sözler içeriyor. O yüzden tamamen şaka gibi oldu.

- - Cover bir albüm yapmak sizi korkutmadı mı?

Büyük bir korku olmadı tabii ama kaygı yaşadık. Çünkü cover albüm yapmak, yeni albüm yapmaktan çok daha zor. Zaten seçtiğimiz parçaların geçmişte en iyi halleri yapılmış, onu kötüleştirme riski var. Bu parçaların daha iyilerini yapmak değildi amacımız. Sadece Hepsi tarzıyla yorumlamak istedik. Bütün parçaların içine yeni rap bölümleri yazdık mesela. Smile

- - Cover parçalarla dinleyici kitlenizdeki yaş profili genişler mi dersiniz?

Anne ve babalar da beğeniyor bu albümü. Sonuçta onların da gençliğinde dinledikleri şeyler. Çocuklar için yeni bir albüm, büyükler için ise nostalji albümü oldu.Kız gruplarında artış var.

- - Ne düşünüyorsunuz?

Çok güzel bir şey bu. Sadece biz vardık. Neyse ki şimdi sayı arttı ve çeşitlilik oldu. 4 Yüz çıktı, şimdi de MP3 adlı bir kız grubu çıktı.
CnS{gLcN}

CnS{gLcN}

MesajKonu: Geri: HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2   HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2 Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 4:23 am

saol bidenem güsel röportajj Very Happy
güLce

güLce

MesajKonu: Geri: HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2   HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2 Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 6:08 am

ÖyLedir kanki benim ropörtajLar.. Wink Smile

HepsiyLe iLgiLi yepyeni çıtır çıtır haberLer 2
1 sayfadaki 1 sayfası