| biraz da oyun oynayalım mı ????????? | |
|
+3EREN_EDA yoshy delisi poqoo 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
poqoo
| Konu: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Paz Mart 25, 2007 5:44 am | |
| arkadaşlar hep hepsi hep hepsi olmaz ama dimee....[aslında olur ama]Şimdi oyun oynayalım....ben yalandan uzun bir cümle söyleyeceğim ve sizde sonunda başlayan harfle ilgili yalandan uzun bir cümle söyleyeceksiniz.....BAŞLIYORUM... Dün kamera çekimlerim vardı oraya giderken taksiye bindim taksi beni kaçırıyordu taksiden atladım ayakkabımın 25 cm olan topuğu kırıldı yolun ortasında ayakkabımı çıkatayım derken üstümde otobüs geçti ama allahtan 50 m uçtum neise ordan çamura düştüm ve koşa koşa çekimlere gittim... [[[[[M]]]]] | |
|
| |
YOSHY*KÜ Misafir
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Salı Nis. 03, 2007 7:32 am | |
| saol ilayda mrs cnm |
|
| |
yoshy delisi
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Perş. Mayıs 17, 2007 3:55 am | |
| vay benden başka da ilayda var mış da nese bende yazıyım müdür beni çağırıyomuş yanına farketmedim aa bide baktım amacamın sesine benzio efendim aca dedim amcamı dedi amcam meğerse müdür çıktı karşıma bana dediki aferim cesaretliymişsin öleyimdir dediem bakalım okuldan atılınca annene babana söleyebilecekmisin bunları dedi (uydurma bunlar son harfi İ) | |
|
| |
poqoo
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Cuma Mayıs 18, 2007 9:41 am | |
| yasdğn için saol iloşçum...senden ßaşqa qimse yasmamıss.. | |
|
| |
EREN_EDA BuLaŞıK SünGeRi AdMiN
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Cuma Mayıs 18, 2007 10:23 pm | |
| insanlar hep neden meleşir havlaşır anlamadım ama hayvanlar gibi güzel konuşsalar sabahları'günaydın'deseler negüzel olur ama insan işte hiç konuşurmu (((U))) | |
|
| |
HıRcINSeRSeRi SüpEr moD
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Perş. Ağus. 02, 2007 8:13 am | |
| ufka dogru yelken acayım dedim yelkenlerde deilk cıktı nese düzelttik ama sansızlık beni bırakmadı gemi kırıldı denizin ortasında kaldım derken köpekbalıgı ile dost olduk beni sag olsun karaya bıraktı şimdi hala o karadayım | |
|
| |
gülcin_aysen
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Cuma Ağus. 10, 2007 7:04 am | |
| Meğer ne dil yetermiş seni anlatmaya, Ne göz kıyarmış sana bakmaya, Ne ellerim dayanırmış sana dokunmaya, Ne kollarım uzanırmış seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya | |
|
| |
CEMRE_YAGMUR
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? C.tesi Eyl. 08, 2007 1:19 am | |
| Aslında ben öyle demek istememiştim ama sen benim anlattıklarımı benim sana anlattığım gibi anlamadığın için beni çok suçladın ama ben seni ne olursa olsun affedecektim ki sen bana bunları söyledin ve beni ne kadar da kırdın. (bu kadar oluyo) | |
|
| |
HıRcINSeRSeRi SüpEr moD
| Konu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ????????? Salı Eyl. 11, 2007 12:06 am | |
| nedense hayvanlar gibi olamiorus onlar gibi yuruyemior ve konusamiorus onlar gibi kosarken top oynarken konussak super olacak | |
|
| |
erengülçin
| |
| |
| biraz da oyun oynayalım mı ????????? | |
|