...EN GÜZEL GRUP HEPSİ FUN SİTESİ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
...EN GÜZEL GRUP HEPSİ FUN SİTESİ...

GRUP HEPSİ FUN

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

biraz da oyun oynayalım mı ?????????

+3
EREN_EDA
yoshy delisi
poqoo
7 posters
YazarMesaj
poqoo

poqoo

biraz da oyun oynayalım mı ????????? Empty
MesajKonu: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimePaz Mart 25, 2007 5:44 am

arkadaşlar hep hepsi hep hepsi olmaz ama dimee....[aslında olur ama]Şimdi oyun oynayalım....ben yalandan uzun bir cümle söyleyeceğim ve sizde sonunda başlayan harfle ilgili yalandan uzun bir cümle söyleyeceksiniz.....BAŞLIYORUM...

Dün kamera çekimlerim vardı oraya giderken taksiye bindim taksi beni kaçırıyordu taksiden atladım ayakkabımın 25 cm olan topuğu kırıldı yolun ortasında ayakkabımı çıkatayım derken üstümde otobüs geçti ama allahtan 50 m uçtum neise ordan çamura düştüm ve koşa koşa çekimlere gittim...

[[[[[M]]]]]
YOSHY*KÜ
Misafir

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimeSalı Nis. 03, 2007 7:32 am

saol ilayda mrs cnm lol!
yoshy delisi

yoshy delisi

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimePerş. Mayıs 17, 2007 3:55 am

vay benden başka da ilayda var mış da nese bende yazıyım
müdür beni çağırıyomuş yanına farketmedim aa bide baktım amacamın sesine benzio efendim aca dedim amcamı dedi amcam meğerse müdür çıktı karşıma bana dediki aferim cesaretliymişsin öleyimdir dediem bakalım okuldan atılınca annene babana söleyebilecekmisin bunları dedi

(uydurma bunlar son harfi İ)
poqoo

poqoo

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 9:41 am

yasdğn için saol iloşçum...senden ßaşqa qimse yasmamıss..
EREN_EDA
BuLaŞıK SünGeRi AdMiN
BuLaŞıK SünGeRi AdMiN
EREN_EDA

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 10:23 pm

insanlar hep neden meleşir havlaşır anlamadım ama hayvanlar gibi güzel konuşsalar sabahları'günaydın'deseler negüzel olur ama insan işte hiç konuşurmu
(((U)))
HıRcINSeRSeRi
SüpEr moD
SüpEr moD
HıRcINSeRSeRi

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 8:13 am

ufka dogru yelken acayım dedim yelkenlerde deilk cıktı nese düzelttik ama sansızlık beni bırakmadı gemi kırıldı denizin ortasında kaldım derken köpekbalıgı ile dost olduk beni sag olsun karaya bıraktı şimdi hala o karadayım
http://www.eylemfan.forumup.com
gülcin_aysen

gülcin_aysen

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 7:04 am

Meğer ne dil yetermiş seni anlatmaya, Ne göz kıyarmış sana bakmaya, Ne ellerim dayanırmış sana dokunmaya, Ne kollarım uzanırmış seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya
CEMRE_YAGMUR

CEMRE_YAGMUR

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimeC.tesi Eyl. 08, 2007 1:19 am

Aslında ben öyle demek istememiştim ama sen benim anlattıklarımı benim sana anlattığım gibi anlamadığın için beni çok suçladın ama ben seni ne olursa olsun affedecektim ki sen bana bunları söyledin ve beni ne kadar da kırdın.
(bu kadar oluyo)
HıRcINSeRSeRi
SüpEr moD
SüpEr moD
HıRcINSeRSeRi

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 12:06 am

nedense hayvanlar gibi olamiorus onlar gibi yuruyemior ve konusamiorus onlar gibi kosarken top oynarken konussak super olacak
http://www.eylemfan.forumup.com
erengülçin

MesajKonu: Geri: biraz da oyun oynayalım mı ?????????   biraz da oyun oynayalım mı ????????? Icon_minitimeC.tesi Mayıs 17, 2008 1:31 pm

karada denizlerin gidişlerini izlerken bir gemi tam benim olduğum yerde battı ama herkes kurtuldu ardından bi tane daha gemi battı ardın bitane daha sonrada bütün gemiler battı herkes korkudan donakalmıştı queen lol!

biraz da oyun oynayalım mı ?????????
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» oyun