...EN GÜZEL GRUP HEPSİ FUN SİTESİ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
...EN GÜZEL GRUP HEPSİ FUN SİTESİ...

GRUP HEPSİ FUN

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız

+19
winx1
burcu_eren
bitanesigülçin
helix
Gülçin Manyağı
yaseminci_elif
YASEMİN MANYAĞI-ZEYNEP
beyza13
minikerencik
HıRcINSeRSeRi
emılla
Ece...:)
MeLiSa_YoShY
özqHe
Boniboncuq
bu$Hra
poqoo
GÜLÇİN_EBRAR
eren-ji
23 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
EREN_EDA
Misafir

arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Empty
MesajKonu: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeSalı Mart 20, 2007 12:45 pm

gruphepsiden sonra:
bayan;
eylem
fergie

beyonce
bay;
sean paul
murat boz
eren-ji

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeCuma Mart 23, 2007 10:03 am

hepsiden önce avril lavigne and eylem

hepsiden sonra sagopa kajmer pink
GÜLÇİN_EBRAR
SaKaR AdMiN
SaKaR AdMiN
GÜLÇİN_EBRAR

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeCuma Mart 23, 2007 10:53 am

BAYAN:
AVRIL LAVİGNE
HİLARY DUFF
EYLEM
BAY:
sean paul
MURAT BOZ

En son tarafından Ptsi Ağus. 27, 2007 7:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
poqoo

poqoo

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePaz Mart 25, 2007 4:35 am

EYLEM
ATİYE DENİZ
SEAN PAUL
FERGİE
AYBEN
AYDAN
SAGOPA KAJMER
YOSHY*KÜ
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeSalı Nis. 03, 2007 7:40 am

işte benim hepsi den sonra sevdiğim ünlüler

4 yüz

fergie

sean paul

nil kara ibrahim

kerem cem

pussy cat doııs

black egit peas

pink

beyonce

disni chalt

avril lavigne

50 cent

eminem

eylem

emre aydın

rianna

keliy

atiye deniz
EREN_EDA
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeSalı Nis. 03, 2007 10:38 am

YOSHY*KÜBRA demiş ki:
işte benim hepsi den sonra sevdiğim ünlüler

4 yüz

fergie

sean paul

nil kara ibrahim

kerem cem

pussy cat doııs

black egit peas

pink

beyonce

disni chalt

avril lavigne

50 cent

eminem

eylem

emre aydın

rianna

keliy

atiye deniz
kübra tmm güzel ama yarısını yanlış yazmışsın
keliy deil
kelis
rianna deil
rihanna
black egit peas deil
black eyed peas
YOSHY*KÜ
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeÇarş. Nis. 04, 2007 6:46 am

ben böyle yaz mak istiyorum belki hem herkes yanlış yazabilir sewiyorum die hepsinin adıonı bilicem deil ya hem hata larım çok ta büyük deil senin de hataların olmuo musan ki Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad lol!
EREN_EDA
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeCuma Nis. 06, 2007 6:35 am

YOSHY*KÜBRA demiş ki:
ben böyle yaz mak istiyorum belki hem herkes yanlış yazabilir sewiyorum die hepsinin adıonı bilicem deil ya hem hata larım çok ta büyük deil senin de hataların olmuo musan ki Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad lol!
ama tammamda başka kişiler senin CAHİL olduğunu düşünür bilmiosun ama atıyomuşsun gibi GÖZÜKÜO bu yüzde
BİLMEDİĞİN ŞEYLERİ YAZMA OZAMAN Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
YOSHY*KÜ
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 3:29 am

herşeyi düzgün yaptında benimi düzelticen sen hem şarkıcı ismi yazamamak CAHİLLİK deil ben senin gibi on ların adlarının yazılışına bakmıyorum şarkıları yeter bana gerisi senin düşün cen başkalarının yanlış larını düzelteceğine kendi yanlış larına bak
EREN_EDA
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 9:07 am

YOSHY*KÜBRA demiş ki:
herşeyi düzgün yaptında benimi düzelticen sen hem şarkıcı ismi yazamamak CAHİLLİK deil ben senin gibi on ların adlarının yazılışına bakmıyorum şarkıları yeter bana gerisi senin düşün cen başkalarının yanlış larını düzelteceğine kendi yanlış larına bak
ozmn altına not alsaydın yazılışlarından pek emin deilim die bana suç atma hemen bilmiosan yazma
YOSHY*KÜ
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePaz Nis. 08, 2007 9:16 am

corunda deilim kimse benim yanlış yazmama karışamaz ok mu lol!
EREN_EDA
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeSalı Nis. 10, 2007 4:05 am

YOSHY*KÜBRA demiş ki:
corunda deilim kimse benim yanlış yazmama karışamaz ok mu lol!
hiçde bile sen onların bilmediğini sanıyorsun ama onlar senden çok şey biliyor tamammı CNM Razz
YOSHY*KÜ
Misafir

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeSalı Nis. 10, 2007 5:51 am

ben onlar bil miyor demedim CNM bilip bil meden konuş ma ((((((((kav ga bitti başkalarının huzurunu boz mayalım)((zaten bizden başka giren yok ama nese)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9 lol! lol! lol!
bu$Hra
MoD
MoD
bu$Hra

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 7:19 am

4 yüz
sean paul
ceza
beyonce
shakira
jennifer lopez
50 cent
sagopa kajmer
atiye deniz
yalın
keremcem
vs...
Boniboncuq

Boniboncuq

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 8:27 am

avril
kenan doğulu
yalın
murat bos
kadınları pek sevmiyom:D hepsi başka ama:D
özqHe
SHuMi AdMiN
SHuMi AdMiN
özqHe

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeC.tesi Mayıs 12, 2007 1:41 am

YALıN
4 yüZ
EyleM
ßeyonce
ShakiRa
NİL
SeaN pauL
Ceza
AyßeN
Very Happy
muRat bozzz Very Happy
MeLiSa_YoShY
YarDıMcı-AdmiN
YarDıMcı-AdmiN
MeLiSa_YoShY

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePaz Mayıs 13, 2007 9:42 am

yaLın'ın şarkıları
murat boz
avril
beyonce
shakira
rihanna
kenan doulu ws.. Razz

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePaz Mayıs 13, 2007 10:10 am

SAGOPA KAJMERR
MOZOLE MİRACH
SİTEM DEPRESİF
KOZMOS PARODİ
KOLERA
ZET
RAFFİNE..... Wink
emılla
MoD
MoD
emılla

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 4:51 am

fergie
avril
eylem
bengü
murat boz
sean paul
pussycat dolls
serdar ortaç

benimkilerde bu kadar diil ama sanırım yeter:D
HıRcINSeRSeRi
SüpEr moD
SüpEr moD
HıRcINSeRSeRi

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 7:54 am

fergie
avril
eylem
bengü
murat boz
sean paul
pussycat dolls
serdar ortaç
ceza
emre aydin
mor ve otesi
çilekeş
manga
nil
shakira
vs
http://www.eylemfan.forumup.com
emılla
MoD
MoD
emılla

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeC.tesi Ağus. 04, 2007 2:59 am

insanlar başkalarından yazmayı ne kadar çok seviyor
(hırçınserseri benden gördüğünü yasma ) Twisted Evil
minikerencik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeC.tesi Ağus. 04, 2007 5:46 am

arkadaşlar size bi şi sölücem 4 yüz fanları grup hepsi ye çok çirkin sözler sölemişler Yağlı Gülçin-Geri Eren-Salak ve Çirkn Cemre ve Bebe Yasemin demişler

bende youtube.com da gördüm Evil or Very Mad
beyza13

beyza13

MesajKonu: BOŞVER   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePaz Ağus. 12, 2007 10:26 am

BOŞVER MİNİKERENCİK ÖNCE 400 E BAKSINLAR. HEM KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR:evil:
GÜLÇİN_EBRAR
SaKaR AdMiN
SaKaR AdMiN
GÜLÇİN_EBRAR

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 12:52 am

minikerencik demiş ki:
arkadaşlar size bi şi sölücem 4 yüz fanları grup hepsi ye çok çirkin sözler sölemişler Yağlı Gülçin-Geri Eren-Salak ve Çirkn Cemre ve Bebe Yasemin demişler

bende youtube.com da gördüm Evil or Very Mad
bende bu sözleri duyduktan sonra ne adını anıyorum nede sarkılarını söylüyorum
YASEMİN MANYAĞI-ZEYNEP

MesajKonu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız   arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Icon_minitimeSalı Ağus. 14, 2007 7:32 am

4 yüz yalın ismail yk

arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-