| arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız | |
|
+19winx1 burcu_eren bitanesigülçin helix Gülçin Manyağı yaseminci_elif YASEMİN MANYAĞI-ZEYNEP beyza13 minikerencik HıRcINSeRSeRi emılla Ece...:) MeLiSa_YoShY özqHe Boniboncuq bu$Hra poqoo GÜLÇİN_EBRAR eren-ji 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
EREN_EDA Misafir
| Konu: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Mart 20, 2007 12:45 pm | |
| gruphepsiden sonra: bayan; eylem fergie beyonce bay; sean paul murat boz |
|
| |
eren-ji
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Cuma Mart 23, 2007 10:03 am | |
| hepsiden önce avril lavigne and eylem
hepsiden sonra sagopa kajmer pink | |
|
| |
GÜLÇİN_EBRAR SaKaR AdMiN
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Cuma Mart 23, 2007 10:53 am | |
| BAYAN: AVRIL LAVİGNE HİLARY DUFF EYLEM BAY: sean paul MURAT BOZ
En son tarafından Ptsi Ağus. 27, 2007 7:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
poqoo
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Paz Mart 25, 2007 4:35 am | |
| EYLEM ATİYE DENİZ SEAN PAUL FERGİE AYBEN AYDAN SAGOPA KAJMER | |
|
| |
YOSHY*KÜ Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Nis. 03, 2007 7:40 am | |
| işte benim hepsi den sonra sevdiğim ünlüler
4 yüz
fergie
sean paul
nil kara ibrahim
kerem cem
pussy cat doııs
black egit peas
pink
beyonce
disni chalt
avril lavigne
50 cent
eminem
eylem
emre aydın
rianna
keliy
atiye deniz |
|
| |
EREN_EDA Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Nis. 03, 2007 10:38 am | |
| - YOSHY*KÜBRA demiş ki:
- işte benim hepsi den sonra sevdiğim ünlüler
4 yüz
fergie
sean paul
nil kara ibrahim
kerem cem
pussy cat doııs
black egit peas
pink
beyonce
disni chalt
avril lavigne
50 cent
eminem
eylem
emre aydın
rianna
keliy
atiye deniz kübra tmm güzel ama yarısını yanlış yazmışsın keliy deil kelis rianna deil rihanna black egit peas deil black eyed peas |
|
| |
YOSHY*KÜ Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Çarş. Nis. 04, 2007 6:46 am | |
| |
|
| |
EREN_EDA Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Cuma Nis. 06, 2007 6:35 am | |
| |
|
| |
YOSHY*KÜ Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Nis. 07, 2007 3:29 am | |
| herşeyi düzgün yaptında benimi düzelticen sen hem şarkıcı ismi yazamamak CAHİLLİK deil ben senin gibi on ların adlarının yazılışına bakmıyorum şarkıları yeter bana gerisi senin düşün cen başkalarının yanlış larını düzelteceğine kendi yanlış larına bak |
|
| |
EREN_EDA Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Nis. 07, 2007 9:07 am | |
| - YOSHY*KÜBRA demiş ki:
- herşeyi düzgün yaptında benimi düzelticen sen hem şarkıcı ismi yazamamak CAHİLLİK deil ben senin gibi on ların adlarının yazılışına bakmıyorum şarkıları yeter bana gerisi senin düşün cen başkalarının yanlış larını düzelteceğine kendi yanlış larına bak
ozmn altına not alsaydın yazılışlarından pek emin deilim die bana suç atma hemen bilmiosan yazma |
|
| |
YOSHY*KÜ Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Paz Nis. 08, 2007 9:16 am | |
| corunda deilim kimse benim yanlış yazmama karışamaz ok mu |
|
| |
EREN_EDA Misafir
| |
| |
YOSHY*KÜ Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Nis. 10, 2007 5:51 am | |
| |
|
| |
bu$Hra MoD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Cuma Mayıs 11, 2007 7:19 am | |
| 4 yüz sean paul ceza beyonce shakira jennifer lopez 50 cent sagopa kajmer atiye deniz yalın keremcem vs... | |
|
| |
Boniboncuq
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Cuma Mayıs 11, 2007 8:27 am | |
| avril kenan doğulu yalın murat bos kadınları pek sevmiyom:D hepsi başka ama:D | |
|
| |
özqHe SHuMi AdMiN
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Mayıs 12, 2007 1:41 am | |
| YALıN4 yüZ EyleM ßeyonce ShakiRa NİL SeaN pauL Ceza AyßeN muRat bozzz | |
|
| |
MeLiSa_YoShY YarDıMcı-AdmiN
| |
| |
Ece...:)
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Paz Mayıs 13, 2007 10:10 am | |
| SAGOPA KAJMERR MOZOLE MİRACH SİTEM DEPRESİF KOZMOS PARODİ KOLERA ZET RAFFİNE..... | |
|
| |
emılla MoD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Perş. Ağus. 02, 2007 4:51 am | |
| fergie avril eylem bengü murat boz sean paul pussycat dolls serdar ortaç
benimkilerde bu kadar diil ama sanırım yeter:D | |
|
| |
HıRcINSeRSeRi SüpEr moD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Perş. Ağus. 02, 2007 7:54 am | |
| fergie avril eylem bengü murat boz sean paul pussycat dolls serdar ortaç ceza emre aydin mor ve otesi çilekeş manga nil shakira vs | |
|
| |
emılla MoD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Ağus. 04, 2007 2:59 am | |
| insanlar başkalarından yazmayı ne kadar çok seviyor (hırçınserseri benden gördüğünü yasma ) | |
|
| |
minikerencik
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Ağus. 04, 2007 5:46 am | |
| arkadaşlar size bi şi sölücem 4 yüz fanları grup hepsi ye çok çirkin sözler sölemişler Yağlı Gülçin-Geri Eren-Salak ve Çirkn Cemre ve Bebe Yasemin demişler bende youtube.com da gördüm | |
|
| |
beyza13
| Konu: BOŞVER Paz Ağus. 12, 2007 10:26 am | |
| BOŞVER MİNİKERENCİK ÖNCE 400 E BAKSINLAR. HEM KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR:evil: | |
|
| |
GÜLÇİN_EBRAR SaKaR AdMiN
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Ptsi Ağus. 13, 2007 12:52 am | |
| - minikerencik demiş ki:
- arkadaşlar size bi şi sölücem 4 yüz fanları grup hepsi ye çok çirkin sözler sölemişler Yağlı Gülçin-Geri Eren-Salak ve Çirkn Cemre ve Bebe Yasemin demişler
bende youtube.com da gördüm bende bu sözleri duyduktan sonra ne adını anıyorum nede sarkılarını söylüyorum | |
|
| |
YASEMİN MANYAĞI-ZEYNEP
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Ağus. 14, 2007 7:32 am | |
| | |
|
| |
| arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız | |
|