| arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız | |
|
+19winx1 burcu_eren bitanesigülçin helix Gülçin Manyağı yaseminci_elif YASEMİN MANYAĞI-ZEYNEP beyza13 minikerencik HıRcINSeRSeRi emılla Ece...:) MeLiSa_YoShY özqHe Boniboncuq bu$Hra poqoo GÜLÇİN_EBRAR eren-ji 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
YASEMİN MANYAĞI-ZEYNEP
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Ağus. 14, 2007 7:34 am | |
| cidden öyle mi demişler ebrar ya???????? | |
|
| |
yaseminci_elif
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Ağus. 21, 2007 12:36 am | |
| pamela spence evanescence gökçe aslı gripin | |
|
| |
Gülçin Manyağı MoD
| |
| |
helix
| Konu: BENNİMKİLERDE BUNLAR Cuma Ağus. 24, 2007 5:02 am | |
| fergie avril eylem bengü murat boz sean paul pussycat dolls:afro: REP:suspect: CEZA:face: | |
|
| |
bitanesigülçin
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 31 Localisation : avril ve gülçinim aşkım beni avrl'in hastasıyımmmmmmm Kayıt tarihi : 18/08/07
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Ağus. 25, 2007 4:35 am | |
| hepsiden sonra olarak: black eyed peas-fergie hillary duff avril lavigne | |
|
| |
burcu_eren MoD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Ptsi Ağus. 27, 2007 3:44 am | |
| avril lavınge göksel emre aydın ferman | |
|
| |
GÜLÇİN_EBRAR SaKaR AdMiN
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Ptsi Ağus. 27, 2007 7:19 am | |
| - YASEMİN MANYAĞI-ZEYNEP demiş ki:
- cidden öyle mi demişler ebrar ya????????
ben youtube de görmüştüm vedebazı kişilerden duymuştum | |
|
| |
burcu_eren MoD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Ptsi Ağus. 27, 2007 9:43 am | |
| - GÜLÇİN~*~EBRAR demiş ki:
- minikerencik demiş ki:
- arkadaşlar size bi şi sölücem 4 yüz fanları grup hepsi ye çok çirkin sözler sölemişler Yağlı Gülçin-Geri Eren-Salak ve Çirkn Cemre ve Bebe Yasemin demişler
bende youtube.com da gördüm bende bu sözleri duyduktan sonra ne adını anıyorum nede sarkılarını söylüyorum aynen ya ne terbiyesizler | |
|
| |
winx1
| Konu: nbr Salı Ağus. 28, 2007 2:42 am | |
| bende duydum 400 de seviyodum ama artık hiç seviyorum | |
|
| |
burcu_eren MoD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Salı Ağus. 28, 2007 4:35 am | |
| | |
|
| |
CEMRE_YAGMUR
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Eyl. 08, 2007 1:12 am | |
| BAYAN; ŞEBNEM FERAH AVRİL LAVİNGE GÖKÇE BAY; TEOMAN EMRE AYDIN MURAT BOZ CHRİS CORNEL GRUP; GRİPİN VEGA 4YÜZ MANGA | |
|
| |
EREN_EDA BuLaŞıK SünGeRi AdMiN
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Perş. Mart 27, 2008 6:52 am | |
| DANEİEL RADCCLIFFE HARRY POTTER DANİEL HARRY DANİEL HARRY DANİEL HARRY DANİEL HARRY DANİEL HARRY DANİEL HARRY DANİEL HARRY DANİEL HARRY LINKIN PARK TOKİO HOYTEL AVRIL | |
|
| |
erengülçin
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız C.tesi Mayıs 17, 2008 1:06 pm | |
| avril hillary emre aydın emma watson AnnaSophia Robb daniel.... | |
|
| |
Geçici Üye
Mesaj Sayısı : 45 Localisation : Aaaaa!!! Arkanda Hepsi Grubu dans ediyor Eren arkandan 2 kulak yapıyor!Hahahahaa... Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Perş. Haz. 05, 2008 4:12 am | |
| bunların %70 i sanatçı değil yalnız Chris Cornell dinleyeni kutlarım ilk defa adam gibi bişey dinlediklerini duydum valla allahım yaaa !!! hele bide şu tokio hotelciler yokmu müziklerinin neresinden hoşlanıyorsunuz anlamıyorum gidionuz t.hotel,avril,manga dinliyorsunuz sonrada rockcıyım fln diyorsunuz... öğreninde gelin bebeler! | |
|
| |
emılla MoD
| Konu: Geri: arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız Paz Haz. 22, 2008 8:01 am | |
| - emılla demiş ki:
- fergie
doğuş murat boz pussycat dolls serdar ortaç sean paul en çok bunu seviyorum o ayrı
benimkilerde bu kadar diil ama sanırım yeter:D bide ünlülerim var ama onlar futbolcu ARDA TURAN EMRE BELÖZOĞLU HASTASIYIM YHAAAAAA....... | |
|
| |
| arkadaşlar hepsiden sonra sewdiğiniz sanatçıları yazınız | |
|